X-CHANGE

  • 20:00
  • Casino Parcul Central
  • 0746191699

coperta x change

PrintÎți dorești să te realizezi de tânăr? Vrei să înveți cum să scoți ce-i mai bun din tine? Vrei să eviți tot ce îți consumă timpul și energia degeaba?

Inscriere X-change

Dacă ai fost vreodată respins din cauza lipsei de experiență, dacă ai încercat să demonstrezi că ești capabil, dar nu ai reușit, din diverse motive, tot ce ai nevoie este să participi la evenimentul X-CHANGE „Trăiește cu pasiune”.

Cu siguranță vrei să te vezi cât mai curând pe picioarele tale, și îți dorești să devii bun  în ceva anume, dar  fără să pierzi toată viața pentru asta. Participând la acest eveniment vei vedea că se poate.

Ce este X-CHANGE?

X-CHANGE: Experiențe care ne schimbă este un proiect lunar de dezvoltare personală, un concept studențesc în favoarea studenților care doresc să-și atingă potențialul și excelența. Nevoia de experiență este una din cele mai mari nevoi ale tinerilor care doresc să-și facă un viitor. De aceea la X-CHANGE ai ocazia să cunoști studenți care au avut o experiență care i-a marcat și le-a schimbat viața într-un mod pozitiv și care pot fi o inspirație pentru tine într-un schimb de experiență. La fiecare ocazie X-CHANGE un speaker, trainer, un profesor sau un specialist într-un anumit domeniu va prezenta un seminar de dezvoltare personală sau o lecție de viață. Pentru că este un eveniment conceput pentru tineri, nu lipsesc nici momentele de socializare prin jocuri și activități ice-breaker și team-building.

Paul Turc

CE VEI CÂȘTIGA DACĂ VII LA ACEASTĂ EDIȚIE „TRĂIEȘTE CU PASIUNE”?

Interviu cu Paul Turc

Vei cunoaște experiența celui mai tânăr ceasornicar din România, Paul Turc, care la doar 21 de ani, student în ultimul an la teologie, are propria sa afacere prosperă. Povestea lui este fascinantă și poți observa cum este posibil ca să ajungi de la o simplă pasiune la excelență.

Vei avea parte pe viu de o lecție despre cum să trăiești cu pasiune.

Seminarul Cum să scoți ce-i mai bun din tine! prezentat de Emanuel Ban

Ce vei afla în cadrul seminarului:

  • ce înseamnă “planificare strategică personală” și cum să o folosești pentru a te bucura mai mult de viață.
  • cheia pentru o viață prosperă și fericită. (toată lumea poate realiza lucrul acesta)
  • emanuel-ban-speaker-motivationalcum să nu mai irosești timp și energie în activitățile ce nu te conduc spre succes.
  • rolul valorilor personale atunci când realizezi un plan pentru viața ta.

Ban Emanuel este pastor, trainer si speaker motivational pentru tineri. El si-a dedicat viata pentru a face un singur lucru: sa ajute tinerii in a-si atinge potentialul maxim. Autorul seminariilor “Cu ochii pe Sexul Opus”, “Dragoste, Relatii si alte complicatii”, “Operatie estetica pentru ratusca cea urata!”, Ban Emanuel a inceput sa sustina seminarii motivationale inca din clasa a 9-a, atunci cand si-a descoperit vocatia. In luna ianuarie a acestui an, a lansat proiectul ANTRENAMENT PENTRU VIATA – astfel el sustine in fiecare joi seara un WEBINAR GRATUIT de DEZVOLTARE PERSONALA pentu tineri –www.manuban.ro

Activități de socializare și voie bună

Pentru că știm că ai nevoie și de o atmosferă deschisă și plină de voie bună, am pregătit un moment interactiv pe care îl vei gusta la maxim. De asemenea te vom mai aștepta cu încă o surpriză. Fii pe fază!

Pentru că evenimentul este gratuit și locurile sunt limitate, înscrie-te aici:

Inscriere X-change